Utmaning 210 - Skriv om att finna fel

Klockan närmade sig fyra och Kalle hade just plockat ihop sina verktyg för dagen. Men då kom en bil mot honom på verkstadsuppfarten. Åsynen av den så kallade bilen fick Kalle att rysa. Det var en röd Volvo 240. Kalle kunde med sin vana höra att motorns ventillyftare var slitna. Det lät ungefär såhär, ticktickticktickticktick. Ut ur bilen klev en gammal man. Den gamla mannen gick emot Kalle och sa, "Ja skulle behöva lite uppfräschning utav den gamla kärran." "Jasså, men vi stänger fyra här, då får .....", sa Kalle samtidigt som han såg att det inte var vilken gammal man som helst. Nej, det var IKEAs grundare, självaste Ingvar Kamprad himself. Kalle ändrade sig inuti sin hjärna och insåg att en sådan kund gick inte att gå miste om och ändrade effektivt sin mening ".....då får vi göra något åt detta", sa Kalle inställsamt. "Perfekt", sa Ingvar. "Låt oss nu finna vad det kan vara för fel, jag har ju mina föraningar", sa Kalle och blinkade med ett öga. Ingvar log och sa, "det fixar du! och till ett billigt pris förstås!" och blinkade tillbaks.

Kommentarer
Postat av: Betty

Åh vad härligt. Jag gillar att det är självaste Kamprad som kommer, roligt. Kommer från Älmhult så har ju bra koll på vem han är i alla fall, dock aldrig fått ära att träffa honom. Och känner ju igen hans sätt, hans image, snålhet. /Betty

2009-07-29 @ 21:16:15
URL: http://betty-perfektion.blogspot.com/
Postat av: malix

dho fel fel fel kamprad gillar jag himself

2009-07-30 @ 00:31:18
URL: http://malix.se/
Postat av: malix

ville även tillägga att jag gillar din cyniska stil att skriva dessutom dina kommentarer

2009-07-30 @ 00:36:43
URL: http://malix.se/
Postat av: Drumalex

Tyvärr är det väl så att man behandlar människor olika på grund av vad de står för. Ser man möjligheten att stråla sig i glansen, få lite fler fördelar så nog fan kör man, även om det är moraliskt fel. Tänkvärt!

2009-07-30 @ 02:58:30
Postat av: Anna

Fel, fel, fel Kalle. Stänger du kl 16 så stänger du då, inga undantag trots att fin-folket stiger in på verkstadsgolvet. Bra ämne.

2009-07-30 @ 08:20:24
URL: http://anna-exlibris.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0